Lydia Iren Waage Henriksen

Autorisasjon (2008)

Venteliste

421 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Lydia Iren Waage Henriksen er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Lydia Iren Waage Henriksen

Møter deg med den varmen man trenger når man skal til legen

Har vært borti mye rart når det kommer til fastleger, men Lydia skal jeg beholde som fastlege selv om jeg har flyttet til andre siden av byen. Imøtekommende og lytter til og anerkjenner dine problemer.
Var innom en annen lege på senteret der og satt og var usikker på om hen var ironisk eller ikke, når hen vurderte mine bekymringer. Og jeg gikk ut fra kontoret og følte meg som en hypokonder - det skal man slippe når man går til legen. Slik er ikke Lydia! Føler at Lydia lytter til deg uansett, og tar deg på alvor.

Fantastisk

Lydia er helt fantastisk! Ikke bare er hun genial på medisinfaget, men hun er like sterk på medmenneskelig omsorg! Hun tar seg god tid, lytter, undersøker og snur alle steiner for at du som hennes pasient skal ha det bra! Jeg trodde jeg hadde gode fastleger før jeg fikk Lydia, men ingen i hennes kaliber! Utrolig takknemlig for å ha henne som fastlege!

Dyktig, trygg, tillitsvekkende

Jeg begynte hos Lydia i 2014. Hun har fulgt meg gjennom to svangerskap og siden har hun fått min mann og våre to barn på kjøpet. Alle har hun tatt i mot med samme varme og samme dyktighet. Både som pasient og som pårørende til (små) pasienter: hands down den beste fastlegen en kan ha - nær sagt i alle faser. Hyggelig, kunnskapsrik, lyttende, empatisk og grundig. Henviser videre ved behov og legger stor vekt på det som formidles. Tillitsvekkende for små og store: kommuniserer på en måte som gjør at hun både får informasjon ut og formidler informasjon på en forståelig måte tilbake.

Dyktig og empatisk

Lydia er dyktig, empatisk og har et varmt og tillittvekkende vesen! Tar seg tid til å lytte, kommer med råd/anbefalinger. Rask til å henvise til spesialist ved behov. Setter seg raskt inn i situasjonen.
Helt objektivt ;) - verdens beste fastlege! :)
Vil også skryte av de andre legene ved Nydalen Legesenter! Tommel opp!

Beste legen jeg har hatt

Hadde Lydia som fastlege da jeg bodde i Oslo.
Absolutt den beste fastlegen jeg har hatt.
Lytter til pasienten, tar alt på alvor og henviser raskt videre dersom det er nødvendig.
Hadde aldri skiftet fastlege hvis jeg fortsatt hadde bodd i Oslo.