Magnus Tølløv Kjøbli
Bruker Kjøbli som fastlege til min 6 år gamle sønn. Kort ventetid på time, alltid hyggelig, og bryr seg om å finne ut hva som er galt og å hjelpe. Anbefales!
Magnus er lett å prate med og har glimt i øyet. Jeg har tillit til hans faglige kunnskap, og selv om jeg er ikke storforbruker av legetjenester er det hyggelig å besøke kontoret når jeg egentlig ikke vil innrømme å være syk.
Jeg hadde mitt første møte med Magnus i dag, og ble positivt overrasket. Han fremstod både som en empatisk og kunnskapsrik lege, som tok pasienten på alvor. Han lyttet, stilte spørsmål, og foreslo nødvendige tester ut fra symptomer på sykdomsbildet, i tillegg satte han opp time til videre oppfølging. Akkurat slik en dyktig lege skal gjøre.
Magnus Tølløv Kjøbli er en flott lege. Han tar seg tid når det er behov og han er veldig grundig. Han er interessert og lytter. Har alltid følt meg velkommen. Aldri i veien. Kan anbefales med god sammvittighet.
Fremstod uinteressert og lite empatisk. Gjorde ingen undersøkelser og fikk veldig liten tid. Fikk bare et "får se det ann".