Deisy Frometa Morales Hagen

Låst – ingen venteliste

Deisy Frometa Morales Hagen er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Deisy Frometa Morales Hagen

Utrolig fornøyd!

Jeg er kjempefornøyd etter min legetime hos Deisy. Hun svarte godt på alt jeg lurte på, tok seg god tid til å høre på det jeg hadde å si, og virket veldig interessert i hvordan jeg hadde det/følte meg. Hun spurte meg også om relevante sykdommer i familien, og jeg følte meg rett og slett veldig godt tatt vare på, og tatt på alvor.

God oppfølging

God og seriøs oppfølging. Stilte spørsmål og var villig til å henvise til spesialist og følge opp. Påberegn ventetid på legekontoret og stor pågang i resepsjonen kan det virke som. Hyggelige personer i resepsjonen.

Uinteressert lege

Lang vente tid på å komme inn , over 1time. Lang ventetid på å få time, virker som haste timer ikke finnes. Forter seg gjennom timen. Tar lite tak i problemer! Virker uinteressert når du snakker. Får deg til å føle deg elendig i sårbare situasjoner. Sendte meg gråtende ut fra timen

Den verste legen jeg har vært har vært borti.

Lang tid for å få time, og jeg ventet en og en halv time på legekontoret for å komme til min avtalte time. Hun virket å være svært stresset og var vanskelig og forstå.
Hun manglet empati, virket kald og hadde ingen forståelse for mine problemer. Hun fikk meg til å føle meg elendig i en sårbar situasjon.
Så takk og lov for min nåværende fastlege så slipper jeg for alltid å se henne igjen.
Legesekretærene der er helt fantastiske.

Lite lyttende og løser sjelden problemet

Hun har tatt over etter min lege gjennom flere tiår. Dessverre ser det ikke ut til at kjemien stemmer. Oppfatter at det er liten vilje til å lytte å finne gode løsninger, men fra min side kan det være en subjektiv oppfatning og ikke en objektiv vurdering.