Lena Belstad
Alltid blid og lyttende. Tillitsvekkende. Føler jeg blir tatt på alvor og at hun følger opp i ettertid.
Jeg har tenkt på det lenge nå at jeg må få skrevet en vurdering her inne. Hver gang jeg har hatt time hos Lena, uansett hva det gjelder så går jeg ut derfra med en følelse av takknemlighet og beundring. Lena er behagelig, effektiv og omsorgsfull på en måte som ser ut til å falle henne helt naturlig. Jeg er ikke en person som krever at leger skal ha tid og emosjonell tilgjengelighet til å møte hver enkelt pasient med drøssevis av kjærlighet og omsorg, men det er en veldig fin opplevelse når man som i møte med mennesker generelt, opplever genuin interesse og omtanke. Det har jeg opplevd hos Lena. Takk!
Jeg har alltid vært utrolig fornøyd med Dr. Belstad, enten det gjelder spørsmål rundt min generell helse eller spørsmål om småting som jeg bare "lurer" på. Hun er en veldig, veldig hyggelig lege.
Hun har vært min fastlege i flere år. Hun gjør grundige undersøkelser når det er nødvendig, samtidig er hun målrettet og bruker passe med tid i timen. Jeg opplever å bli sett, respektert og godt ivaretatt av henne. Det føles trygt å ha henne som fastlege.
Dr. Lena Belstad har vært min fastlege i 6-7 år. I løpet av disse årene har jeg vært igjennom utredning og behandling i psykiatrien, en prosess hun til dels har koordinert og vært til uvurderlig hjelp i. Det har således vært mange konsultasjoner, i perioder 2 ganger pr mnd.
Jeg har i disse årene blitt godt ivaretatt. Hun har meget gode kommunikative evner, er flink til å lytte, faglig dyktig og i tillegg empatisk og alltid vennlig og imøtekommende. Hun har mye å gjøre, men tar seg likevel tilstrekkelig tid. Ved behov for kontakt mellom konsultasjoner og for beskjeder får jeg alltid rask respons og svar ved å foreta henvendelser via Pasientsky.
I forbindelse med henvisninger til og kontakt med behandlingsapparatet, med NAV, skrive og effektuere attester, uttalelser o.l har hun vært svært strukturert og effektiv.