Stine Sandven-Thrane
Føler meg hverken sett eller hørt. Hun bruker minst mulig tid med meg. Hun slår meg som uempatisk, ikke forståelsesfull, lite hyggelig, hverken imøtekommende eller koselig.
Har akkurat byttet fastlege, og var spent da jeg møtte frem til første time. Den gikk over all forventning, jeg er meget fornøyd. Stine stilte spørsmål, lyttet og virket oppriktig interessert. Det er kjekt å oppleve at man blir tatt på alvor - at legen bryr seg. Dessuten ga hun ikke uttrykk for å ha det for travelt.
Et ekstra pluss i boka fra meg for at hun var så hyggelig, og lett å snakke med.
Etter å ha hatt Stine som fastlege noen måneder har legeskrekken min blitt kurert. Hos henne føler jeg meg alltid trygg og ivaretatt, og jeg opplever at hun er oppriktig interessert i meg som pasient. Stine er lyttende, tillitskapende, kunnskapsrik, tilgjengelig, forståelsesfull, omsorgsfull, tålmodig og effektiv. Hun henviser videre ved behov, svarer raskt på e-konsultasjon og følger opp.
Veldig godt inntrykk av henne. Fornøyd med valg av fastlege. Jeg er meget sjelden hos lege, men hun lytter og svarer på flere problemstillinger ved samme besøk uten at hun var forsinket.
Opplever at det er lite tid til pasienten, hun bruker helst max de 15 minuttene man har, og selvom det kan være flere problemstillinger/sykdommer/plager, må det vente til en annen time. Og bare det timen er satt opp på gjelder, kunne godt vært mer oppmerksom på at det er viktig for pasienten at alle plager det gjelder, skal det være rom for å prate om. Det kan være sammenheng i symptomene. Ellers en hyggelig dame. Men kunne fint gått mer i dybden, da noen virkelig trenger dette.