Navnit Singh Rattan
Jeg er kronisk syk og Rattan har tatt meg alvorlig.
Faktisk fått svar på skader og problematikk som jeg har slitt med i åresvis.
En ting om gangen med diagnosene mine og nå begynner jeg å forstå selv hva som feiler meg. Operert tett nese, artrose i kjeven, skiveutglidinger også i kjeven, problem med rygg, hofte og nakke osv. Ingenting av dette har skremt han. Jeg har opplevd å bli avvist av andre leger fordi de ikke ønsker en så komplisert pasient.
Rattan tar det med god ro og sier at dette fixer vi..
Jeg er kjempefornøyd, har aldri hatt en så bra lege før.
Er fornøyd med de som tar prøver osv i bakrommet.
De som sitter i resepsjonen virker ganske sure og hvis en bestiller medisiner får en de altfor sent på dagen. Ofte når alt er stengt
Navnit er rett og slett en god lege.
Ser, lytter, henviser ved behov, søker gode løsninger og gjennomfører.
Første gang jeg har opplevd å bli kontaktet for å bli oppdatert etter prøvetaking - også når det er hyggelig nyheter.
Anbefales!
Det er vanskelig å finne en god lege, og her har vi et godt eksempel på en veldig flink lege. Navnit er rask, hyggelig, og gjør legebesøket nesten som å snakke med et familiemedlem. Her føler jeg meg hørt! Navnit virker også interessert i det du har å si.
Dette er en lege jeg absolutt kan anbefale!
Dessverre opplever jeg resepsjonistene som misfornøyde. Et smil er alltid imøtekommende! :)
Rattan er en god lege, tar meg alvorlig, er trivelig å lett å prate med. Akkurat hva jeg trenger..
Aldri har jeg noen gang blitt lyttet så godt til som denne legen.(legevakt)
Handlekraft :-)