Tomas Nils Erik Forsberg
Er veldig rask, men hører etter, er interessert og flink. Har alltid fått god hjelp. God tilgjengelighet.
Vanskelig å kommunisere med, fremstår som en dårlig lytter. Virker overfladisk - og viser en arrogant holdning.
Jeg og barna har hatt Tomas som fastlege over flere år. Han er lyttende, tar seg god tid og flink med små barn. Veldig empatisk, og tar ting alvorlig.
Ringer uten problem dersom jeg gir beskjed om det, og hilser til og med når jeg treffer ham på gata. Ikke mange fastleger som gjør det.
Jeg har hatt denne legen over flere år, og har bare positive ting å fortelle. Han viser interesse, og gir, hvertfall meg, en følelse av at han VIL hjelpe, og at han tror på det som blir sagt. Må desverre bytte grunnet flytting, men Tomas er faktisk den legen jeg har gått til som har vist mest forståelse, og som har tatt mest initiativ til å hjelpe.
Eneste jeg kan sette fingeren på er at han er «kjapp» i undersøkelsene.
Jeg har vært hos Tomas noen ganger og han er alltid veldig hyggelig. Han er også veldig effektiv og bruker ikke unødvendig lang tid på det han skal gjøre. Min opplevelse er at han likevel er veldig grundig, informativ og på tilbudssiden.