Cecilie Elisabeth Krane Strand
Utrolig fornøyd med legen. Alltid imøtekommende og hører ordentlig etter. Utrolig hjelpsom. Faglig dyktig.
Cecilie er en veldig flink lege som er flink til å lytte og stille diagnose. Dersom hun er usikker undersøker hun alltid saken og fakta nærmere eller henviser videre til spesialist. Føler meg alltid trygg hos henne.
Det største problemet er å få time. Sms systemet er elendig og du må vente LENGE på å få svar på om/når du får time. Man må også betale pr. sms for å bestille time.
Resepsjonisten jeg har møtt der er ekstremt avvisende og direkte frekk med total mangel på empati og normal høflighet. Jeg trengte akutt legetime i fjor på en fredag og ble direkte utskjelt av sekretæren i luka og ble nektet hastetime. Det endte med at jeg ble hentet av ambulanse natt til søndag.
På grunn av oppførselen til resepsjonisten velger jeg å bytte fastlege, håper å nå få ett tryggere legekontor å forholde meg til. Synd å miste en så bra lege pga. elendig service av resepsjonen.
LEGEN: helt utrolig fantastisk proff, anbefales på det varmeste
RESEPSJON: Forferdelig
Setter seg inn i problemet er flink til å lytte å høre på det man har på hjertet. Er flink til å "roe" ned når man er engstelig.