Ludmila Victoria Andersen
Ludmila er en nøyaktig og dyktig lege som tar pasienten på alvor. Hun tar prøver og følger opp, rask respons ved reseptbehov
Hun er frekk. Sjekker ikke kroppen min fysisk.Bare sitter å ser på meg og vurderer ut ifra hva hun ser. Står nå på venteliste for å bytte lege.
En vennlig lege som er interessert i hvordan pasienten har det, og tydelig har et ekte ønske om å hjelpe.
Ved første time hadde hun satt seg grundig inn i min journal og situasjon. En god lege og en god opplevelse. Anbefales på det varmeste.
Anbefaler ikke. Ingen hjelp å få. Lytter ikke, veldig uhøflig, står fast i sine egne meninger. Jeg byttet fastlegen etter første time hos henne.
Hun er sur og lite interessert i problemet. Begynner å ta opp ting som ikke er relevant for det du kommer for. Når hun snakker om et såkalt problem og jeg sier at det ikke er derfor jeg er der. Da bare overser hun meg og fortsetter å snakke om det hun ser på som et problem. Lite interessert i meg som en person med problemer. Har nå satt meg på venteliste til bytte av fastlege.