Hildur Gudmundsdottir
Hildur tar seg alltid tid til meg. Hun husker fra sist og ser ting i en sammenheng - ser hele meg og min livssituasjon.
Jeg får sms med resultatet av blodprøver og melding om e-resepter. Hun kan også ringe meg opp om hun har lovet å sjekke opp noe. Denne type oppfølging har jeg ikke fått fra noen av mine tidligere fastleger!
Hun er ikke redd for å ta litt tøffe avgjørelser, eller si fra om jeg må endre noe i mitt liv, men hun virker veldig varm og profesjonell samtidig, og er veldig oppmuntrende. Jeg går fra kontoret med en god følelse. Helt topp lege for meg!
Beste legen jeg har hatt. Ho gir seg ikke før hun har funnet ut hva som er galt, slik som mange andre leger gjør. Hun lytter å tar seg godt tid så jeg føler meg trygg. Ville ikke byttet henne ut for noen andre.
Hun overkjørte deg I timene, avbryter deg mens du snakker, har ikke tid til pasienter, og velger selv hva som er viktig å prioritere for deg! Hun har heller ikke telefon tid. Ville ikke anbefalt denne legen til mine verste fiender.
Tar deg på alvor, lytter, stiller relevante spørsmål og virker interessert i å hjelpe. Tar seg tid til å undersøke deg ordentlig.
Jeg er strålendes fornøyd med henne . Alltid hyggelig og blid og tar seg god tid.
Jeg kan virkelig anbefale henne :)