Varun Kumar Sharma
Dr.Sharma er en hent fantastisk fastlege. Han følger deg tett og godt opp. Henviser dit det er nødvendig og både lytter og SER deg som pasient. Jeg har hatt han som fastlege i over 3 år nå og går til han jevnlig pga kronisk diagnose. Jeg er evig takknemmelig for alt han har hjulpet meg med. Han tar ting på alvor og sjekker ut til fingerspissene. I tillegg har han Glimt i øyet og humor, noe som også er viktig når du har en kronisk diagnose som krever mye oppfølging. Både jeg og mine barn har han som fastlege og vi kunne ikke hatt en bedre ‘familielege’. Anbefales på det varmeste.
En lege som er tilgjengelig, følger opp, empatisk, faglig dyktig, ser deg og tar tid til å lytte. Han bruker den tida du trenger om det er 5 min eller 40 min. Beste fastlegen jeg noen gang har hatt!!
Veldig fornøyd! Har alltid tid, er grundig og oppmerksom når han prater med meg som pasient. Hjelper til og ordner opp. Seriøs og dyktig. Tommel opp!
Veldig fagligdyktig lege som bruker godt tid og virker genuint interessert i pasientene. Han etterlater et inntrykk av at jeg blir sett og hørt. Dyktig på kommunikasjon.
Varun Sharma gir pasientene trygge rammer og utviser autoritet samtidig som han er ydmyk i tilfellene der han er usikker. Dette reflekterer en respekt for eventuelle kompetansebegrensninger, noe som igjen gjør det lettere for pasienten å føle seg trygg. Han henviser ved behov, og følger opp prøvesvar. Relasjonelt er han særdeles god, og lytter aktivt til det pasienten har å fortelle. Man må beregne noe ventetid på venterommet, men dette skyldes at han bruker god tid på sine pasienter-også deg. Alt dette fører til at man raskt får tillit til ham som fagperson. Hos denne legen er pasienten i trygge hender.