Hicham Safiani
2 ganger har vår familie opplevd at henvendelser via e-konsultasjon først blir besvart etter 10 og 14 dager og begge gangene har han send betalingskrav med 24 timers frist. Begge gangen har vi måtte kontakte annen lege, da vi ikke fikk kontakt med fastlegekontoret. Sakene var dermed løst før legen reagerte. Synes det er ganske arrogant ikke å ta kontakt før, samt å kreve betaling uten å kontakte oss for å sjekke om henvendelsen fortsatt er aktuell
Fikk time dagen etter. Kom inn presist. Hyggelig og omsorgsfull. Stolte på pasienten. Forklarte og svarte på spm. Jeg sitter i ettertid og lurer på om legen kunne utnyttet alle de 20 minuttene, men da måtte nok jeg ha stilt flere spm og siden legen anbefalte fortsatt fysioterapi, kunne jeg jo få svar av fysioterapauten. Veldig bra førstegangs-inntrykk.
Hicham er en dyktig lege. Flink til å forklare, viser at han forstår deg og lett å "connecte" med. Anbefales!
Etter gjentatte henvendelser til huseby legekontor hvor det var nødvendig å snakke med legen- ringer han altså ikke tilbake.
4 forsøk på 1 og halv uke! Ikke holdbart. Samme opplevde min sønn på 19 år med denne legen.
Enkel og snakke med, hører etter, veldig hyggelig. Beste legen jeg har hatt på Huseby legesenter. Han fortjener ros for bra jobb.