Ivar Fretland

Autorisasjon (1984)

Venteliste

58 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Ivar Fretland er en av 85 fastleger i Asker

Siste vurderinger av Ivar Fretland

Fantastisk dyktig fastlege.

Ivar er fantastisk hyggelig, inngir tillit, og han har alltid god tid. Måten han fremstiller svar på spørsmål er alltid tillitvekkende. Humor hat han også.

Fantastisk dyktig, alltid blid og profesjonell 👌🏻😃

Ivar fretland har vært våres familie lege helt fra mine foreldre bosatte seg her i 1985 og nå Bruker vi «barna» han også :) Han er alltid profesjonell , blir , imøtekommende og tar seg god tid til sine pasienter :) absolutt og anbefale

Empatisk lege

Menneskekjenner og empatisk! Gruer meg til du går av med pensjon. Uerstattelig. Vært en del av livet til meg og min familie i mange år♥️

i to avtaler, en jeg forsinket i 10 minutter og de behandlet meg dårlig også! den andre fikk meg til å vente en time og en dårlig lege, og pensjonstid

Verdens beste!

Utrulig hyggelig og imøtekommende. Han tar seg tid til hver enkelt pasient og han er grundig. Man blir tatt på alvor uansett hvilke plager man kommer med og han er flink til å forklare. Må skryte ekstra av oppfølgingen jeg fikk under svangerskapet mitt og kontroller i etterkant. Han var myyye flinkere enn jordmor på helsestasjon og har masse erfaring på feltet. Håper han aldri går av med pensjon, for familien vil aldri finne en så god lege igjen. Det at det er litt ventetid gjør ingenting, da alle på venterommet vet at alle får den oppfølgingen de fortjener.