Bernt Ivar Kinck Gaarder

Autorisasjon (2004)

Venteliste

103 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Bernt Ivar Kinck Gaarder er en av 5 fastleger i Hole

Siste vurderinger av Bernt Ivar Kinck Gaarder

Hyggelig og flink, men....

Uten tvil sympatisk og flink lege. Men, ikke ufeilbarlig. Vi opplevde ikke helt å bli hørt når det virkelig gjaldt, en tendens til å henvise til mange ulike spesialister , uten at det resulterte i timer der. Tilstanden var for uspesifisert til det. Men utover det kan han anbefales. Omsorgsfull var han.

Har hjulpet meg så jeg fortsatt er i jobb

Ikke alle pasienter er like enkle, jeg er nok dessverre en av de mer utfordrende. Jeg har en sammensatt "lidelseshistorie" som gjør at medisinbruk og oppfølging er alfa og omega. Det har hendt et par ganger at jeg selv har trodd at medisindosen må opp eller ned, men Gaarder har overrasket meg med at det totalt motsatte var tilfelle. Gaarder kan kalle en spade en spade, og han henviser raskt til spesialist når det trengs. Gaarder har vært min fastlege i 7 år. Jeg har vært heldig:-). Han har vært tålmodig og faglig dyktig i sin behandling av meg. Jeg har full tillit til ham.

Sånn skal lege være!

Følger deg opp, hjelper deg så godt han kan og alltid i godt humør!

Den beste legen jeg har møtt

Skepsisen var stor da jeg for en del år siden kom flyttende fra Bærum og en fastlege som efter mange år hadde lært meg og vondtene mine å kjenne,. Ikke lett å starte forfra igjen. Bernt Gaarder kom som en reddende engel, tok fatt i det som feilte meg på en meget god måte. Rask til å sende til spesialist når det var nødvendig, flink til å følge opp, og ikke minst en tilstedeværende, empatsik lege. Alltidig tid til å lytte, lett å få time hos og med en evne til å få meg til å føle meg bedre - uansett hvordan den kroppslige tilstanden kunne være!

En exellent fastlege! Anbefales!

Er faglig dyktig, lytter til pasienten, er empatisk og konkret, henviser raskt til spesialist hvis nødvendig, har godt humør, er tilgjengelig, får deg til og føle deg trygg og ivaretatt.