Øyvind Tore Harstad Haugeto
Har fokus på pasienten fra man blir hentet på venterommet. Er godt orientert om pasientens situasjon på forhånd og følger opp spørsmål som ble tatt opp ved tidligere besøk. Drøfter og forklarer de aktuelle medisinske forholdene. Saklig og vennlig. Har vært svært hjelpsom i en spesiell situasjon som lett kunne vært avvist som uvedvedkommende for ham. Framstår som kunnskapsrik, grundig og tar pasienten på alvor. Her er man ikke bare et nummer i rekken av de mange .. Møtet lege - pasient er udelt positivt og har skapt full tillit.
Jeg er meget fornøyd med min fastlege. Nøye, lyttende, tar ting videre hvis nødvendig.
I tillegg er han en fantastisk barnelege. Han tar seg tid med barna, spiller på lag med dem, slik at han får gjort de undersøkelsene som er nødvendig for å stille diagnose.
Veldig fint med sms-varslinger når svar på prøver foreligger.
Tilgjengelig, får time på dagen hvis akutte ting.
Totalt sett: Den beste fastlegen jeg noen gang har hatt!!
Helt super, lytter og har akkurat nok empati, effektiv og beroligende.
Meget godt fornøyd med Dr Haugeto. Han lytter til pasienten og setter seg godt inn i situasjonen. Gir seg god tid til konsultasjonen, og sender videre hvis det er noe han ikke har helt oversikt over. Telefontilgjengelighet trekker noe ned.
Han tar seg god tid, er meget nøye og gir seg ikke før han har funnet ordentlige svar.