Bernt Filip Kristiansen Hasseleid
Tilleggskompetanse
Har hatt Bernt Filip som lege en stund nå og aldri møtt noen som er så kunnskapsrik og forståelsesfull.tommel opp😊
Litt innkjøring så ble vi gode "venner" og servicen er topp. Som på alle legekontor er det lengre ventetid enn vi pasienter ønsker, men det er til å leve med. Gir du god forklaring i HelseRespons når du bestiller time får du en time fort. Jeg er fornøyd
Empatisk - veldig flink og nøye. Skulle vært flere som han.
Tar pasienten seriøst og tar seg tid til å høre.
Empatisk, lyttende lege og som tar problemer som pasienten har på alvor. Rask til å henvise videre dersom det er behov for det. Vært min fastlege i snart to år og har bare positiv erfaring. Anbefales virkelig.
Jeg har hatt doktor Hasseleid som fastlege i snart to år og har ingenting annet å si enn at jeg er strålende fornøyd. Doktoren fremstår særdeles dyktig i utredningen av diagnoser og behandlinger. Jeg er også meget fornøyd med hans kombinasjon av profesjonalitet og på samme tid opptre som en jordnær, sosial og hyggelig person. Det er ikke alt for mange av disse typene der ute - dessverre. Jeg kan ikke annet enn å gi doktor Hasseleid mine beste skussmål.