Irfan Iqbal
Min familie har hatt han som fastlege i noen år nå. Både barna og vi, føler alltid at vi får veldig god hjelp. Han henviser oss videre, hvis han ikke kan hjelpe. Man kan stole på at han gjør det han sier han skal. Har aldri måtte ringe å purre på han.
Har hatt han som fastlege i mange år. Han er veldig dyktig i faget sitt og har alltid møtt meg med godt humør. Han viser respekt og er virkelig tilstedet her og nå og tar seg tid til å forklare. Han er den type lege som ikke føler seg truet av andre profesjoner og yrkesgrupper og henviser når det er behov for det. Jeg måtte desverre bytte lege pga. flytting. men skulle gjerne hatt han med på flyttelasset mitt :) En fantastisk lege!!!
Rolig fin lege, flink til å lytte, hyggelig. Veldig fornøyd med min fast lege. Kunne ikke hatt en bedre lege.
Dr Iqbal er en ung og lovende lege. Har vært vikar ofte på Lierbyen Legesenter, og er veldig godt likt. Han er utrolig flink med barn, snakker med barna og får de til å være trygge. Utrolig blid og hyggelig. Du blir lett trygg på han, og han er veldig forståelsesfull.