Unni Kathrine Gausel
Jeg har brukt Gausel en liten periode da barna var gjennom en alvorlig sykdomsperiode.
Hun hadde en tendens til "å ikke være til stede". Meget skuffet over både holdning og kunnskap på denne legen.
Jeg opplever fastlege Unni
som engasjert, energigivende,løsningsorientert lege med særdeles god evne til og lytte og skape tillit hos meg og mine barn.
Med alle de gode egenskapene jeg opplever hos henne sammenlignet med tidligere opplevelser hos andre leger er jeg også trygg på at mine barn har en fantastisk god fast lege.
Tommelen opp for henne .
Unni er den legen jeg har vært mest fornøyd med hittil. (har hatt en mannlig lege før), Hun er en som lytter, og har gode samtaler med sin pasient. Har alltid gode råd å komme med, alltid blid og grei. Imøtekommnde! Dette er absolutt en lege jeg ville anbefalt videre. Jeg kommer aldri til å bytte fastlege! :)
Hun vet hva hun driver med, husker hvem du er. Naturlig og åpen fremtreden. Effektiv. God til å lytte.
Gausel var en gang en god lege som var lyttende og hadde tid, hun henviste gjerne strakk seg langt i å hjelpe. Nå virker hun bare sur og stresset og rett og slett lei jobben. Jeg kommer til å bytte lege etter siste opplevelse.