Tomas Kiepiela
Denne legen er jeg godt fornøyd med. Han er hyggelig og fremstår med empati. Han virker faglig trygg, der han henviser videre dersom det er behov for det.
Jeg synes han har en god balanse mellom å være rask/effektiv og grundig, dvs. at han tar seg tid når han ser at det er behov for det. Han har hjulpet meg mye.
Jeg vet ikke om det er jeg som er vanskelig. Har hatt Thomas som lege i alle år. Flink lege, men aldri følt at jeg har blitt tatt 100% seriøst, og har det vært noe så har jeg sjeldent fått et ordentlig svar på hva det eventuelt er. Litt synd ettersom det er mange som er veldig fornøyd med han, og han virker som en veldig god lege.
Hatt hatt Tomas som lege i snart 20 år. Super fornøyd. Han har alltid et oppmuntrende smil og glimt i øyet. Hører på hva jeg har å si, og handler når det er nødvendig.
Du føler deg i trygge hender hos Dr.Kiepiela.Han er imøtekommende,sympatisk,grundig og lyttende.Han gir bestandig inntrykk av å ha god tid til nettopp deg!
Jeg er meget fornøyd med oppfølgingen av denne legen.
Han tar seg tid, og lytter til problemene. Stiller de riktige kritiske spørsmålene, og gir en god trygghet.