Sissel Henriette Lingaas
Hun er en utrolig hyggelig og flink lege som lytter og tar deg på alvor. Anbefales på det varmeste.
Sissel er uten tvil den beste legen jeg har hatt noensinne, og det er virkelig leit å måtte bytte pga flytting. Hun ser "hele mennesket" som noen skriver så godt under her, ikke bare pasienten - tar seg god tid under konsultasjonene og følger opp nøye. Alle tiders dame og en fantastisk lege. Anbefales på det sterkeste!
Utrolig hyggelig dame som har en god tone, og hører på hva du sier. Hun er veldig imøtekommende og du føler deg velkommen når du kommer inn!
Jeg kan rett og slett ikke få skrytt nok av henne.
Angrer hardt på at jeg byttet lege da hun var ute i fødselspermisjon og jeg gikk dårlig overens med hennes vikar...
Hun lytter alltid til hva du har å fortelle. Hun er handlekraftfig og vet alltid hvilke tiltak som må gjøres. Alltid blid og rolig og kan med ord vise deg at hun forstår ditt sykdimsbilde. Bare en fantastisk lege og et fantastisk menneske.
Har bare positive ting å si om Sissel. Hun er utrolig blid og tar seg god tid. Hun tar seg så god tid at hun ofte er forsinket, så det gjelder å bestille time tidlig :)