Annemarie Uhrenholt
Hun er hyggelig. Men føler at jeg ikke når frem med mine problemer. Finner hun ikke noe på blodprøvene så stopper det liksom der. Tar vel så godt som aldrig blodtrykk og lignende. Føler at jeg selv må komme med forslag til vidre utredning, også stopper det liksom bare opp. Lege sekretærene er helt knall, alltid strålende humør.
En veldig dyktig og ydmyk lege. Hun sender deg til spesialister om dette er nødvendig, og er veldig forståelsesfull. Hun mener det er pasienten som har best kunnskap om egen sykdom i forhold til situasjonen man er i og lytter til det man har å komme med.
Til å begynne med var jeg veldig usikker på den situasjonen jeg var i, noe som gjenspeilte seg i behandlingen jeg fikk. Etterhvert som vi ble bedre kjent ble både hun og jeg mer sikre på hvilke steg som skulle taes.
Bestille på mobil, tilbakemelding umiddelbart, time innen 2 timer, behandling ferdig innen 1/2 time.
Meget bra !
Jeg har opplevd denne legen som uempatisk og uinteressert. Ville derfor valgt en annen.
En hyggelig lege men hun tar lite initiativ, hun har nesten aldri foretatt en ordentlig lege sjekk på meg bortsett fra blodprøver. Rart at en lege sjekker ikke blodtrykket eller lytter ikke på hjerte !!! Hun sender nesten aldri ikke til videre utredning.