Annemarie Uhrenholt

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Annemarie Uhrenholt er en av 85 fastleger i Asker

Siste vurderinger av Annemarie Uhrenholt

En av de 3 beste legene jeg har hatt. De to andre er begge proffér i Oslo.

Alt er bra. Legesentres to leger har skapt et ytterst trivelig legesenter. Svært pene funksjonelle lokaler, flott medisinsk utstyr, meget hyggelige og effektive leger og pleiere.

Senteret gir en kundeservice som er utrolig god. Burde være eksempel til etterfølgelse for andre norske primærleger.

Eksempel: Lab. resultater blir formidlet til (bekymrede ?) pasienter utenom kontortid. Hvem andre fastleger i Norge gjør det samme?

Klart beste lege jeg noen gang har hatt!

Profesjonell, empatisk, effektiv (svært raske svar, bruk av sms, raske og gode tester, rask på henvisninger), i det hele tatt svært dyktig.

Flinke og hyggelige helsesøstre, flott venterom

Lett tilgjengelig, hyggelig, lyttende og engasjert

Jeg har ikke annet enn gode erfaringer med Annemarie Uhrenholt. Hun har hjulpet meg på en svært god måte med de plagene jeg har hatt. Hun har selvfølgelig som andre leger gjort målinger og tatt vanlige prøver i forbindelse med plager og når det har gått lang tid siden forrige sjekk av kolesterol etc.
Jeg har aldri følt at "tiden er ute". Det er etter det jeg kan huske jeg som har tatt initiativet til å avslutte konsultasjonen når jeg har vært fornøyd.

Nedlatende og helt uten Empati

Her må man legge ting i fanget hennes for at hun i det hele tatt gidder gjøre noe! Det bryr henne i grunn svært lite om man er syk. Det eneste som er viktig er å få tatt prøver av forskjellig slag og få deg ut av kontoret fortest mulig!

Både og

Legekontoret er nytt og fint. Det går raskt å få time, og det er heller ikke lang ventetid før man kommer inn. Legesekretær er blid og vennlig.

Legen mangler empati og forståelse. Er vanskelig å snakke med om vonde ting. Tar ikke helt det pasienten sier på alvor.

Men helt OK konkrete, målbare problemer.