Ola Valdersstøen
Jeg føler meg priviligert som har en så god lege som Ola. Han inngir til tillit og bagateliserer ALDRI noen av problemene mine, selv om de ikke alltid er like akutte. Rådene han kommer med er kunnskapsrike og empatiske. Har aldri vært borte i en bedre lege.
Han er lyttende, har alltid god tid, og man føler seg tatt på alvor. Går alltid derfra med en god følelse.
Jeg har måttet bytte fastlege etter 14 år hos samme lege. Og dette var virkelig vemodig å gjøre. Ola er en fantastisk lege, som det ikke er vanskelig å åpne seg for. Han gjør legetimen til en hyggelig opplevelse, og jeg har alltid fått hjelp til det jeg trenger. Han står virkelig på, og man kan se at han elsker jobben sin. En mer fantastisk lege enn Ola skal man jaggu lete lenge etter!
En super lege , som er lett å kommunisere med . Imøtekommende , blid , og han tar deg på alvor . Ringer når svarene på blodprøvene er klare ( uansett om det skal gjøres endringer eller ei ) . Sender henvisninger til videre undersøkelser med en gang . Veldig veldig fornøyd :)
Flink til oppfølging å tar meg på alvor :) Føler meg trygg.. Veldig veldig fornøyd :) Veldig hyggelig lege som tar seg tid til å lytte :)