Magdalena Agnieszka Wilkosz
Hun er meget dyktig lege, men huner bestandig for sent ute. Ikke bare fem min, men det er alltid mer enn et kvarter. Jeg har opplevd å vente så lenge som opp til en time!
Selvfølgelig ikke vær gang, men har aldri opplevd å komme inn til timen da jeg har den! Hun må prøve å bli bedre der. Ellers ingen ting å klage på. Hun lytter til deg og følger deg veldig godt opp!
Sitter alltid lenge å venter på å komme inn. Hvis det er problemer hun ikke forstår prøver hun å snakke det bort og nesten overse problemet. Måtte krangle meg til en henvisning som til slutt endte med time på sykehuset. Ser bare "boka"s verson av sykdom, ikke hvordan du selv føler det.
Engasjerer seg og hjelper til alt det hun kan.
Har empati og er faglig dyktig.
Hun er forståelsesfull, dyktig, empatisk, blid og hyggelig. Flink til å finne løsninger. En fantastisk lege på alle måter.
Vil ikke byttet lege selvom jeg flytter til en annen kommune!
Hun bryr seg om deg, er forståelsesfull og prøver å finne løsninger. Men hun har desverre altfor dårlig tid og man føler ikke at det er nok tid til å fortelle om det som er problemet. Hun er kanskje mer opptatt av hva hun vil prøve enn hva pasienten selv gir uttrykk for.