Kjell Øyvin Aarflot
Jeg har nå byttet fastlege, Jeg har vel vært hos Aarflot to ganger på fire år, begge gangene måtte jeg virkelig argumentere for min sak og begge ganger uten å nå frem. Han er rett og slett ikke interessert. Siste gangen jeg var hos ham ba jeg om to dagers sykemelding og ble behandlet som en kriminell trygdemisbruker. Dette var tre år etter forrige besøk hos ham så jeg har ikke akkurat rent ned dørene der ogi løpet av 42 års arbeidsliv tror jeg at jeg har hatt under 10 sykemeldinger fra lege. Mulig han er dyktig og at han kan hjelpe dersom han fatter interesse. Han har nok også tatt alt for mange pasienter og beregner alt for kort tid pr. pasient.
Legesenteret har et bra system for timebestilling, men det er jo bortkastet når man opplever å ikke få hjelp.
En lege som virkelig kan det han skal. Har en meget bra evne til å vurdere hva som trenges å gjøres og hva som ikke trenges å gjøres.
Er også tydlig og klar i det han mener.
Dette er en lege som ikke anbefales. Han bruker mer tid på å ha en grunn til og ikke hjelpe deg, når han skulle heller brukt tid på hvordan han best mulig kan hjelpe. Enveis kommunikasjon
Hele familien bruker denne legen og vi har alltid blitt møtt på en hyggelig og profesjonell måte. Alltid lyttende og samarbeidsvillig men uten noe dill og dall. Effektiv, grei og løsningsorientert er stikkord.
Et besøk varer i 1 til 5 minutter, man får ofte ikke tid til å ta opp plager, man føler rett og slett at man ikke er velkommen eller at han har interesse for å hjelpe deg. Føler meg dum når jeg sitter og vil forklare hva som er gale, da han mener det kun sitter i hodet ditt, og han stresser avgårde for å bli ferdig med deg. Når man gruer seg for å ta kontakt med fastlegen sin så er det noe veldig gale.