Cathrine Abrahamsen
Hun har alltid dårlig tid og jeg går alltid ut seende ut som et spørsmålstegn. Hun forklarer ting dårlig og jeg syns ikke hun har noe forståelse for ting jeg har tatt opp med henne. Hun snakker over en og er ikke særlig imøtekommende. Ikke er de på laboratoriet noe trivelige de heller. Anbefales ikke.
Det meste er sagt innledningsvis. Inngir den nødtørftige trygghetsfølelse. Hun bryr seg om pasienten.
Hun er alltid blid, men jeg oppfatter at hun alltid har det travelt, og har liten tid til å ta meg på alvor. Mer opptatt av å skjerme seg selv, enn å engasjere seg i pasienten. Føler meg ikke ivaretatt.
Vi har en god tone, hun møter deg med et smil. Dessverre alltid så dårlig tid, snakker mye, nesten litt over deg, så du føler du ikke får uttrykket deg godt nok, og kan ende med å gå derfra før du fikk sagt alt. Føler at legen ikke har tatt meg på alvor!
Cathrine er alltid blid og hyggelig, og det virker på meg som om hun har god faglig tyngde. Det går ofte fort hos fastlegen, men jeg synes hun er effektiv, men grundig, og uten at det går utover opplevelsen av å bli tatt på alvor.