Ketil Johan Bendiksen

Autorisasjon (2005)

Venteliste

67 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Vear Legegruppe Telefonnummer33 36 27 0033 36 27 ...
Steinbruddveien 8 3173 Vear
Ketil Johan Bendiksen er en av 60 fastleger i Tønsberg

Siste vurderinger av Ketil Johan Bendiksen

Dyktig og nøyaktig lege

En av de beste legene jeg har hatt. Det virker som om han er omsorgsfull samtidig som han stiller krav til den enkelte. Han gir inntrykk av å ha tid til meg når jeg kommer og Jeg skulle ønske av alle leger at de stilte enda mer krav, turde å snakke om røyking, overvekt, livsstil samt stilte noen spørsmål om hvordan man har det som menneske.

Forsinkelse, Forsinkelse, Forsinkelse, Forsinkelse

Er der kanskje en til to ganger i året og det er mer regel enn unntak at det er betydelige forsinkelser selv om du har time klokken 0900.
Hvordan kan man være 30-40 minutter forsinket, allerede klokken 0900 om morgenen?

Hva koster det samfunnet at alle pasientene i løpet av en dag kommer 30-40 minutter for sent inn til time? Jeg bare spør....

Super lege

Seriøs, flink og tar deg alltid på alvor. Er lyttende og empatisk og bruker god tid på pasientene. Han husker deg og din historie. Er veldig fornøyd.

Veldig flink empatisk lege

Bendiksen er en veldig flink lege som tar seg god tid med pasientene. Han viser hensyn og tar deg alvorlig også med tanke på psykiske lidelser. Han er den beste legen jeg noen gang har hatt og kan anbefales.

Flink og hyggelig lege

Er seriøs og tar seg tid til å høre om hva som feiler deg.Gjør grundige undersøkelser. Sender deg til spesialist når du trenger det. Flink med tilbakemeldinger når det er gjort undersøkelser. Du må vente noe, men det er prisen for at du selv får den tiden du trenger. Synes det er uheldig at en bare skal ta opp ett tema, men det er jo vanlig hos flertallet av leger. Samtidig er det mulig å ta opp noe i tillegg hvis du er rask og det er veldig viktig. Mener det er uheldig å ha ett temabegrensningen fordi både lege og pasient bruker mer unødvendig tid(inn/ut av kontoret hver gang, hilse etc på hvert tema og får mindre tid til fordypning. Pasienten bruker også tid til å komme ti/fral legekontoret). Kanskje hver klient skulle ha 20-30minutters time og da få mulighet til å ta opp det vi trenger.