Christine Hesla Høyem

Autorisasjon (2008)

Venteliste

40 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Åssiden Legesenter AS Telefonnummer32 23 39 3932 23 39 ...
Betzy Kjelsbergsvei 263 3028 Drammen
Christine Hesla Høyem er en av 92 fastleger i Drammen

Siste vurderinger av Christine Hesla Høyem

Inngir trygghet

Føler man
er hos en som bryr seg !Mange leger føler seg " hevet" over oss andre som ikke har 6-7 år utdannelse--!
Hos dr. Hesla følte jeg meg hjemme..hos ett medmenneske som brydde seg/var interresert og ikke så på klokka for å tjene mer penger !

Empatisk, pedagogisk og tillitsvekkende

Hesla har vært min fastlege i om lag et år. Jeg er sjelden hos lege, men har av forskjellige årsaker hatt behov for bistand siste halvår.

Hun framstår som godt faglig oppdatert, og er opptatt av ikke å overbehandle. På den annen side henviser hun til spesialist med en gang det er behov for det.

Hun er "på" i en utstrekning jeg ikke forventet fra en fastlege, og i forbndelse med en e-konsultasjon en kveld, kom svaret i løpet av fem minutter.

Ønsker du en faglig oppdatert lege som også er et hyggelig medmenneske kan du trygt velge dr. Hesla.

Arrogant!

Var der for første gang med min datter, og det var ikke en god opplevelse. Synes rett og slett hun burde ta seg et kurs i hvordan man håndterer mennesker. Byttet fastlege idet vi satt oss i bilen!

Arrogant

Har kun vært hos henne en gang, leter etter ny fastlege da jeg ikke følte meg komfortabel med henne. Var nyoperert og trengte mer smertestillende, men det nektet hun å gi meg. Mente det holdt med paracet. Hun mente paralgin forte var veldig sterke smertestillende så det kunne jeg ikke få. Har brukt forte innimellom i 10 år ved sterke rygg og hodesmerter. Hun ville heller ikke henvise meg til MR, da jeg ba om det. Har gått med sterke nakkesmerter i 9 mnd. Men håpet at det skulke gå over så ikke vært hos lege med det før. Styr unna denne legen er mitt råd.

Arrogant og nedlatende

Da min fastlege som jeg hadde hatt i en "mannsalder" sluttet, byttet jeg til Christine Hesla. Førsteinntrykket var positivt, men så oppsto det en situasjon hvor jeg opplevde henne som både arrogant og nedlatende. Etter dette har jeg kviet meg for å oppsøke henne, og har nå heldigvis fått ny fastlege.