Helle Gjedebo

Autorisasjon (2007)

Venteliste

322 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Helle Gjedebo er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Helle Gjedebo

Dyktig og trygg!

Helle Gjedebo har jeg vært hos flere ganger det siste året og hun er alltid like tålmodig og rolig. Lytter, og gir gode råd. Ivaretar pasienten og er en veldig hyggelig dame! Anbefales. Hun har ofte noen ukers ventetid, men sånn er det med gode leger.

Profesjonell

Jeg har henne egentlig ikke som fastlege, men fikk en time hos henne da min fastlege ikke var til stede.

Hun hørte på mine problemer og tok seg tid til både undersøkelser og svar på spørsmål. Jeg skulle ha undersøkelser jeg selv synes er litt ubehagelige, men Dr. Gjedebo var rolig og profesjonell og gjorde legebesøket til en trygg og grei opplevelse.
Anbefales.

Fantastisk lege

Rolig, lyttende, mild og vennlig er egenskaper som beskriver Dr. Gjedebo. Anbefales absolutt! Hun stiller deg spørsmål der det er nødvendig. Hun går verdig og forsiktig frem ved undersøkelser av kroppen. Hun forklarer nøye hvis du stiller spørsmål om det hun forteller deg. Hvis man lurer på om det kan være andre ting som feiler en, forklarer hun godt hvorfor hun ikke tror du har dette. Selv når man kan bli stresset av det som feiler en, er hun tålmodig og forståelsesfull, og avfeier deg ikke. Jeg opplever henne som kunnskapsrik. Hun tar deg på alvor, og hun tar nødvendige prøver når du etterspør dette. Jeg stoler på og føler meg ivaretatt hos dr Gjedebo.