Carl-Thomas Hoddø

Allmennmedisin

Autorisasjon (2013)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Fjerdingby Legesenter Telefonnummer64 80 29 1064 80 29 ...
Øvre Rælingsvei 203 2025 Fjerdingby
Carl-Thomas Hoddø er en av 18 fastleger i Rælingen

Siste vurderinger av Carl-Thomas Hoddø

Lite interessert og dedikert

Dr. Hoddø møter deg med et apatisk blikk i døren, og lite forståelse for sykdom. Han virker mer interessert i å få deg som pasient ut døren, enn å behandle deg.

Lite interessert til å hjelpe, tar deg ikke på alvor.

Har vært syk i mange år, og føler at han ikke tar meg på alvor. Stor ansvarfraskrivelse fra en lege som jeg burde stole på. Har gått så langt at jeg ikke orker å dra til han lenger, pga avvisning og føler meg lite trodd. Reiser heller på legevakta..
Nå er det bytte av fastlege. Vet ikke hva jeg får, men alt blir bedre enn det jeg har...

Flink og seriøs

Tar nøye vurderinger og er dyktig i arbeidet sitt. Lytter og hjelper til med alt som skal til.

Anbefales!

Fornuftig og flink

Carl-Thomas er lege til hele familien vår; far, mor og to barn på 1 og 9 år. Vi er veldig fornøyde med Carl-Thomas da vi synes han er klok og fornuftig.
For noen uker siden hadde sønnen vår en ulykke i et annet land. Carl-Tomas ringte, følget opp og ga veiledning og råd på telefon selv om det var kveld i Norge. Vi er heldige som har en bra lege i nabolaget!

Dårlig oppfølging - Samlebåndprinsipp

Får en oppfatning av:
Lite oppfølging og villighet til å sette seg inn i fagfelt som han ikke kjenner. Må som pasient følge opp punkter som han burde følge opp og sette seg inn i selv. Jeg blir glemt når jeg forlater legekontoret.

Han er meget hyggelig i dialog og er blid, men virker noen ganger som om jeg ikke kommer helt igjennom.

Burde jobbe litt med å forstå historikk og menneskene bak, så vil det meste forbedre seg.