Esben Selmer Buhl
Opplever denne legen som dyktig og omsorgsfull. Han henviser videre raskt, og forklarer grundig og tydelig når det trengs. Legen tar seg god tid, og er lyttende, på en slik måte at man føler seg sett og hørt i møte med ham.
Veldig dyktig og grundig lege med mye kunnskap. Rask til å henvise videre. Føler at han ser meg og tar meg på alvor. Beste fastlegen jeg har hatt.
-Det var mitt første og siste besøk hos denne legen. Han kommer ikke til å huske meg, for, han så meg ikke. Han var uempatisk og arrogant, og bagatelliserte mine plager. Jeg følte bare at jeg plaget ham, og siden jeg var hans siste pasient for dagen, virket han mest interessert i å få meg ut døren fortest mulig. Forslagene han kom med til meg, var direkte fornærmende, jeg ble veldig lei meg da jeg gikk derfra og hadde aller mest lyst til å grine. Av mine to fantastiske leger på en annen kant av landet, er jeg vant til å bli behandlet med verdighet og respekt, så jeg krysser fingrene for at jeg har mer hell med meg nå når jeg bytter til en annen fastlege.
Min lege er alltid flink til å lytte og ta meg på alvor. Han er flink til å ta tid til å forklare ting. Så langt jeg har erfart en lege med mye kunskap på veldig forkjellige områder. Jeg er kjempefornøyd og kommer ikke til å bytte lege så lenge han er i Hov eller i nærheten.
Ser deg og tar deg på alvor. Sender deg raskt videre og kommer du akutt legger han annet til side og lytter og gir hjelp og gir omtanke,trygghet og viser at han er en varm person som handler der og da. Kommer ikke til å bytte så lenge han er legen min og ikke flytter langt unna!