Tuva Kolstad Hertzberg

Autorisasjon (2007)

Venteliste

100 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Tuva Kolstad Hertzberg er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Tuva Kolstad Hertzberg

Trygg og kunnskapsrik

Legen er vennlig, imøtekommende og forståelsesfull. Kunnskapsrik, uten å prakke på meg noe jeg ikke vil ha. Anbefaler henne sterkt.

Vanskelig å komme i kontakt med

Virket lite interressert i symtomene.... Håpløst å komme i kontakt med fastlegen når det er 6 uker å vente på time....

Fantastisk flink

Hun er den fastlegen som fulgte meg 100 % opp, ble lei meg den dagen hun sa hun skulle slutte for å starte i Drammen. Hun tok tak menneske meg, jeg har flere diagnoser, som hun satt seg inn i.

Dessverre ikke fornøyd

Hyggelig dame, men etter å ha vært innom med 2 konkrete løsbare "liderlser" på 1 år og hun verken vil sende meg videre eller virke interessert i å finne ut av ting byttet jeg nå lege.
Vi er nå i juli og første tilgjengelige time er ikke før i september, det holder heller ikke mål.

Kommunikasjonsutfordringer

Fikk tildelt henne da tidligere dyktig fastlege gikk av med pensjon. Jeg har en tilstand som skal følges opp jevnlig, diagnose fra spesialist. Opplevde at hun ikke tok dette på alvor/ikke hadde tilstrekkelig kunnskap, og at det var vanskelig å ha en dialog om det og å få tatt de relevante prøvene. Virket uforberedt. For så vidt hyggelig i kontakten, men opplevde at hun ønsket å vinkle symptomer inn på mental helse og således finne andre forklaringer på min tilstand enn det som faktisk er tilfelle. Lite lydhør når jeg gav uttrykk for at hun var på feil spor. Har nå byttet til en effektiv og kunnskapsrik lege:-)