Christian Fredrik Heberg Johnsen
Jeg er kronisk syk og fikk ikke hjelp her. Samlebåndsmentalitet. Upersonlig. Fulgte ikke opp henvisninger og ga feil opplysninger til nav. Anbefales ikke.
Legen er mer opptatt av dataskjermen enn å kommunisere med pasienten. Har ikke satt seg inn i hvorfor pasienten kommer, selv om dette blir presisert i melding på forhånd. Veldig avventende med å sende deg videre til flere undersøkelser, og er helt klar på at "alle" helseplager sannsynligvis kommer av litt overvekt, eller gir deg Ibux eller Paracet mot sterke nervesmerter, for "det hjelper sikkert".. Tar deg ikke på alvor, og har en avvisende holdning når du snakker til han. Bruker aldri mer en 4-5 minutter på deg som pasient, selvom man har sittet i 45 minutter og ventet på venterommet. På bakgrunn av alt dette, har jeg gått med sterke smerter hver dag i ca 6mnd, og bytter nå fastlege, da jeg ikke holder ut smertene lenger.. Hyggelige kontordamer trekker servicen opp:)
Grundig lege som henviser dersom det er behov, og følger opp med hyppige konsultasjoner. Er rolig og profesjonell. er svært grundig i sine undersøkelser.
Ventetid på over 1 time for et lite barn på 1 år er ikke akseptabelt. Dette er det dårligste legesenteret i hele Vestfold kommune og man bør styre unna.
Generelt sett kan man også si at man som pasient ikke blir tatt seriøst og ting legges i en skuff fremfor å undersøkes. Er du glad i deg selv og helsen din bør du gå til noen andre.
Alle barna mine går hit, de får skjeden time samme dag. Jeg må da holde de unødvendig lenge ute av skolen før de får behandling og svar på smittefare oglignende.
Lang ventetid hver gang vi er der.