Alan Douglas Valenzuela Torres
Torres er travel og bruker ikke mye tid på hver pasient. Dette gjør at han ofte kan fremstå som noe uhøflig i møte med pasienten.
Torres kan også med fordel bli bedre på å gi klare føringer til sin resepsjonist, slik at det blir bedre samsvar mellom hva som blir fortalt til pasienten.
For noen år siden var dette et veldig bra legekontor. Nå har de så mange pasienter at man blir glemt bort. Problemet er nok da ikke antall pasienter men det faktum at lege er på andre oppdrag hver onsdag. Han har sagt til meg at han ser på denne dagen som sin "fridag" med studenter..
Jeg måtte til slutt nødt og bytte fastlege. Ventetiden er gjerne på flere uker og driften er på ingen måte forsvarlig.
Resepsjonisten er som å snakke med en datamaskin, det finnes ingen smarte løsninger eller praktiske tilnærminger.
Styr unna!
Jeg har annen fastlege idag og her har jeg bare positive opplevelser og lite ventetid. Til tross for at også denne legen har ansvar for rundt 1500 pasienter.
Umulig å komme til legen hvis du har sterke smerter.
Legekontor er stengt på onsdag.
Sekretar er veldig bestemt og hører ikke på hva sier pasient.
De 3-4 gangene jeg har prøvd å ordne legetime er det enten ukesvis med venting, legen er på ferie, eller som idag (onsdag) - "Skal du bare ha vanlig time må du prøve igjen på mandag" Jeg fikk med andre ord ikke engang bestilt en time. Har nå byttet lege.
Har vert fastlegen min i noen år nå og jeg er veldig fornøyd så langt. Er ikke lange uker ventelister om du trenger time, kan ringe sekretæren med spørsmål. Er altid ledige akutt timer på dagene han er på jobb som er åpen v behov men disse tas fort. Dette er en Lege som ser deg når du er til time, Han er grundig, tar seg tid, lytter, komuniserer godt. henviser der det er nødvendig, venter ikke unødig lenge.
De er altid hyggelig, selv under press og når det er mye som skjer. Får god oppfølging om det er nødvendig.