Lene Berit Gaathaug
Hun er hyggelig, imøtekommende og gir god informasjon. Det er lett å få time og hun er lettvind. En lege jeg føler meg trygg på vil gjøre en god jobb.
Vært hos Lene kun en en gang og opplevde henne som en veldig hyggelig og møtekommende lege. Dette året har hun hatt vikar Elise Melkild som også har vært en super lege. Dessverre har de en respesjon som er svært lite imøtekommende og ofte vanskelig å få til avtaler med. Har opplevd at de svarer både uhøflig og uproffesjonelt på telefon. Det er vanskelig å få timer dersom det haster og akutte timer er umulig. Har gått på legevakt isteden fordi de nekter å ta inn selv ved akutte behov. De uttrykker også sin frustrasjon over travelheten sin til pasientene. Har nå søkt om ny fastlege pga dette, og fikk beskjed på det nye legesenteret at det var mange fra Sentrum som nå hadde søkt seg bort fra Sentrum på grunn av dette. Trist at det er slik når legene er supre.
Byttet til Dr. Lene Gaathaug i mai og er kjempe fornøyd.
En lege som er lyttende og som en virkelig får inntrykk av at bryr seg om sine pasienter.
Kort ventetid på timer.
Absolutt en lege jeg kan anbefale