Kåre Kvestad
Kåre kvestad er den beste legen jeg har hatt og bittert at jeg måtte bytte???skulle så gjerne hatt han som fastlege igjen så venter på at han kanskje får noe ledig på lista si! Jobber effektivt, hører på hva du har å si og er rett og slett bare suveren
Etter mange års bruk av annen lege måtte jeg bytte. Brukte forrigge i over 20 år og mente det ikke fantes bedre.Men,der tok jeg feil! Kvestad er rett og slett suveren både som menneske og lege;))
Kåre Kvestad er en lege som du alltid vet er der for deg!Han er utrolig dyktig,oppdatert tar seg tid,og han viser pasienten at han oppriktig bryr seg.Ser hele deg(menneskelig/lett å prate med) og vil komme til bunns i problemet:-) Henviser til spesialister,om han mener det trengs.Har vært der en del pga astma barn bla-strålende flink,og han kan IKKE roses nok:-D
Kvestad er en lege som har god menneskelig kontakt med sine pasienter, meg ihvertfall. Ser på deg når du snakker, tar seg tid til å lytte. Er rask og effektiv. Er veldig fornøyd med Kvestad og kan virkelig si at det er en dyktig lege.
kvestad er en dyktig lege - kan trygt anbefale han.