Lizeth Lind Jørgensen
Dyktig lege som tar seg tid til å prate om problemer og eventuelle problemer. Er rolig og god å kommunisere med tillitsfull og "mild".
Veldig fornøyd selv om det er lang ventetid.
Elendig oppfølging og svært dårlig tilbakemeldinger tross at de lover å gi tilbakemelding samme dag.
Hun lytter og tar meg alvorlig. Når det virkelig var nødvendig ble jeg raskt sendt videre selv om jeg var for syk til å forstå noe særlig. Den perfekte fastlegen!
Jeg har nå hatt Lizeth som lege i mange år, jeg sliter både med psykisk helse samt nevrologisk. Jeg har alltid fått super oppfølging, hun tar deg på alvor og lytter. Hun er også en lege som står på sitt mot offentlige etater som dps, kommuner og nav. Hun tar deg i tillegg god tid og lytter. Eneste lille minuset er at hun ofte er forsinket, men dette viser bare at hun tar seg tid til pasienter og heller blir forsinket enn og sende ut pasientene før de er ferdig med det de kommer for.. beste legen, anbefales på det sterkeste
Dr. Lind Jørgensen er brutalt ærlig og gir deg tilbakemelding i et språk du forstår. Hun tar seg tid og lytter, og er flink til å se et helhetlig bilde av deg og dine utfordringer.