Edith Helgeland Qvale
Tålmodig, tar seg tid og lytter til hva du har å si. Den beste legen som finnes!! En lege som virkelig kan faget sitt og er flink med mennesker!
Edith lytter, forstår og gir gode, realistiske råd. Hun er ærlig, gir god oppfølging og er svært empatisk i sin væremåte.
Qvale virker mer opptatt av epikriser hun kan bruke til å avskjære pasienten for second opinions, enn hva pasienten har å si. Ellers stødig nok, men ikke for ptsd-problemer og funksjonshemninger. Noe uventet etter tidligere konsultasjoner og tilbakemeldinger. Resepter går dog nokså kvikt.
En tillitsvekkende lege, lytter på det du sier og tar det du formidler på alvor. Også hatt mine barn hos henne. Veldig fornøyd.
Kontorpersonalet er uhøflige og du må krangle med de for at de skal formidle beskjeder til legen. Også ting som resept til vaksine kan være vanskelig å få de til å formidle til legen dersom de mener, etter at du har utlevert privat informasjon, at vaksinen er unødvendig. Legen kan ha en annen oppfatning enn kontorpersonal dersom du oppnår kontakt med denne.
Jeg er veldig fornøyd med Edith
Hun tar meg på alvor og ingenting er for flaut. Hun er faglig dyktig.