Erlend Aasbø Olaussen

Autorisasjon (2009)

Venteliste

53 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Heiaklinikken Telefonnummer32 84 48 3432 84 48 ...
Gamle drammensvei 98 3420 Lierskogen
Erlend Aasbø Olaussen er en av 30 fastleger i Lier

Siste vurderinger av Erlend Aasbø Olaussen

Jordnær, dyktig og trygg

Jeg har vært hos Olaussen i to år, og for meg er han en fantastisk lege! Han er jordnær, forståelsesfull, morsom og seriøs på samme tid. Han viser forståelse for en fortvilende situasjon, og viser empati. Han henviser videre der det trengs og følger nøye opp med regelmessige legetimer.

Ca 20/30 min ventetid, lett å få time.
Konklusjon: Anbefales!

Fantastisk fastlege

Tar seg tid, dyktig, nøye, dyktig både med somatisk og psykisk helse. Følger opp og er uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt.

Noen ganger endel ventetid, men det er levlig når man vet han bruker den tiden pasientene har behov for :)

Trygg, kunnskapsrik med stor forståelse for psykiske problemer.

Veldig tolvmodig, forståelsefull, dømmer deg ikke, og tar seg god tid til å høre på dine problemer. Han tar nødvendige prøver, følger deg opp og sender deg videre til spesialister hvis påkrevet. En meget god og flink lege som anbefales. Han bygger deg opp også psykisk.
Personalet forøvrig er meget oppofrende og hyggelige.

Bra fastlege og barnelege

Hvis du vil ha en lege som tar deg på alvor, som ikke dømmer deg. Som faktisk bryr seg så er dette din lege.
Han gir deg ikke bare resept på tabletter og kaster deg ut, han finner ut hva du egentlig trenger. Han graver dypere.
Ser han at barnet ditt har det vanskelig så tar han seg tid til å snakke med barnet. Når man møter sånne leger som faktisk bryr seg så mye så må du forvente litt ventetid. Vil du ikke vente så få deg en time tidlig på dagen.

Det er flere gode leger på denne klinikken, og de gir deg en time raskt. Du må ikke vente flere uker på en ny time. Jeg har flere ganger fått time dagen etter eller to dager etter at jeg har ringt.

Anbefales på det sterkeste.

En flott og sympatisk lege.

Jeg har gått til Dr. Olaussen helt siden han startet. Han er en lege som stiller opp når man trenger han. Flink å formidle prøvesvar på ting både og ringe og via sms. Han er en lege jeg kan anbefale på det varmeste. Jeg har fortsatt hos han selv om jeg har flyttet og bor 10 mil tur-retur unna. Eneste som er litt negativt, er at de alltid er forsinket, men det er at de bruker tiden på hver enkelt pasient, og ikke "kastet ut, på minuttet". Jeg vurderer å bytte lege pga avstanden, men så redd å komme til en lege som ikke tar meg som jeg er. Når man er kronisk syk, trenger man en lege som forstår deg og følger deg opp. Det gjør han:)

Plusset er at det er gratis parkeringsplass der, og plass til mange biler.