Huma Mir
Stiller spørsmål ved hennes kompetanse, spesielt vedrørende gravide og hva som er trygt å bruke av legemidler og ikke. Sekretæren er inkompetent og utrivelig.
Konsultationerna var bra, men ellers har servicen varit dårlig. Jag är deabetiker och de flesta av mina reseptforrespørsler för insulin blir alldrig besvarade.
Styr unna dette legesenteret. Dette er det mest uprofesjonelle legesenteret jeg noen gang har besøkt. Jeg kom 2 min. for sent til min time og fikk beskjed om at jeg ikke fikk timen og endte med å betale for "ikke møtt til time"
De nekter å sende en bekreftelse på timen din hverken på sms eller mail. Vi lever i 2018, det burde alle få til i dag.
Konklusjon: Finn deg et annet legesenter!
Hun er en behagelig og flink lege som strekker seg langt for pasientene sine. Flink til å følge opp og grundig. Takket være henne ble jeg diagnostisert med kreft i veldig tidlig stadiet, og alt gikk kjempe fint. Jeg var helt uten symptomer, og det hadde nok gått ganske langt før det ble oppdaget om ikke hun vær så grundig som hun var.
Hun er blid, imøtekommende og bruker tiden effektivt på en fin måte, tar seg alltid tid til å lytte til meg, husker også alltid på å spørre om det er noe mere/annet jeg lurer på for eksempel. Fremstår som veldig tillitsvekkende fordi hun er flink med mennesker og det kan skape en trygghet som kan være beroligende for meg og andre pasienter.
Hun kjempesøte som jobber som helsesekretær er også svært hjelpsom, blid og meget serviceminded.