David Wendelbo Kornmo
David er en rolig person som har kunnskap om mye og sender deg videre til utredning når det er nødvendig. Han er god på kommunikasjon og ta pasienten på alvor. Hans trygge fremtoning kan roe ned den mest engstelige person.
Har hatt Kornmo som fastlege litt over ett år.
Jeg er fornøyd med ham, undersøker grundig. Har videresendt til undesøkelse på sykehus.
Resepsjon/sekretærene kunne med fordel hatt en mer imøtekommende oppførsel. Føler jeg blir møtt med arroganse, ser det samme mot andre pasienter mens jeg sitter på venterommet.
Får følelsen av å være til bry, og at de har langt viktigere ting å gjøre.
God lege, som hører på det du har å si. Det er enkelt nok å få time på kontoret der. god beliggenhet og lett å komme seg frem. Kornmo hjelper med man trenger og lytter. Timene går ganske raskt men føler meg allikevel sett og hørt for det meste.
Verdens dårligste lege. Utrolig usympatisk, lytter ikke og har ingen forståelse for det pasienter går gjennom. Anbefales IKKE.
Byttet fastlege. Hadde samme fastlege i 30 år og angrer ikke på at jeg byttet. Alltid tilgjengelig og tar deg på alvor. Sender deg alltid videre til spesialist.
Føler meg alltid 100 prosent trygg på han.Må sjelden vente mer enn 5 minutter på timen.