Christian Anders Björn Nelson

Petroleumslege

Venteliste

17 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Christian Anders Björn Nelson er en av 14 fastleger i Frogn

Siste vurderinger av Christian Anders Björn Nelson

Beste legen

Christian er både min lege og barna sine. Vi valgte litt tilfeldig, men er så utrolig fornøyde at til tross for lang reisevei er det verdt det. Han tar oss alltid på alvor og holder en litt nevrotisk mor i ro. Når noe dukker opp følger han opp og bruker pasientsky raskt og effektivt så jeg alltid får raskt svar. Kunne ikke vært mer fornøyd, han er også utrolig flink med de små og gjør opplevelsen så smertefri som mulig for dem. Han anbefales på det sterkeste!

Arrogant

Jeg fikk time hos dr Nelson til min sønn. Jeg har aldri opplevd en mer arrogant lege. Han manglet fullstendig evnen til å møte en ungdom på en fornuftig måte, og svikter i sin kommunikasjon. Min sønn var fortvilet etter timen. Dette var ikke en god opplevelse!

Service verd to timers bussreise

Etter dårlige erfaringer med legekontorer i Drøbak og ski valgte jeg å prøve bøleråsen og Nelson til tross for lang vei. Fantastisk å oppleve et legekontor som behandler meg som kunde og med respekt for min tid. Nelson er nesten alltid presis, en gang 10 min forsinket beklaget han. Fullstendig ny opplevelse for meg som var vant med store forsinkelser. Nelson er hyggelig, effektiv og tillitvekkende, beste legen jeg har hatt. Anbefales!

Enormt dyktig

Christian er punktlig, tilgjengelig, kunnskapsrik og omsorgsfull. Han er moderne og innovativ, og bruker pasientsky aktivt. Det gjør han svært effektiv. Hele familien har gått over til Christian, og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Han har alltid tid til deg og han tar deg på alvor uten å krisemaksimere. Kunne ikke rost mer.

Beste fastlegen!

Han har alltid tid til oss og er alltid hyggelig, blid og imøtekommende. Har begge barna hos han, og er super fornøyd!