Olav Austad
Fram til barna flyttet hjemmefra og til andre kanter av landet, var han vår familielege. Har i alle år vært svært takknemlig for å ha han som fastlege. Han har hjulpet oss gjennom svært vanskelige perioder. Han engasjerer seg oppriktig, og vi (senere jeg) har ubegrenset tillit til hans faglige kompetanse og fortrolighet. Han stiller alltid opp for meg og gir meg mye av sin tid. Gir meg følelse av trygghet og ivaretakelse.
Familie legen vår over mange mange år.
Kjenner oss alle veldig godt.
Tar seg alltid god tid med oss.
Men henvisninger tar altfor lang tid før de blir gjort noe med.
føler ikke blir tatt på alvor.
Må være frisk og oppegående for og ha han som lege.
Ringe purre mase.
ellers skjer ingen ting.
Har gått hos Austad i over 20 år, en fantastisk lege som bryr seg om pasienten. Tar seg tid tid, stiller spørsmål og viser omsårg. Kan også spøke å få pasienten i godt humør, en god lege og en omsorgfull person. Håper han blir på legesentret så lenge jeg går der.
Etter å ha vert pasient hos Austad i over 20 år kan jeg ikke tenke meg noen annen. Han er meget dyktig og grundig i sin utførelse av jobben. Han har tid til å lytte på eventuelle problemer og finner oftest ut av dette. Dersom han skulle være det minste i tvil sender han pasienten videre. Er påpasselig med årlige prøver for å følge opp pasienten.