Erica Hansen Maraz

Autorisasjon (2008)

Venteliste

97 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Tempo
Skiringssalveien 24 3208 Sandefjord
Erica Hansen Maraz er en av 71 fastleger i Sandefjord

Siste vurderinger av Erica Hansen Maraz

Trygg og behagelig lege

Har hatt Erica som fastlege i noen år, og kommer ikke til å bytte. Tar tak i ting, ringer deg etter noen vs du f.eks har startet på ny medisin for å høre hvordan det går. Tar seg tid om du behøver det. Ofte er hun litt forsinket, men jeg venter gjerne litt ekstra siden jeg vet at det har en god grunn, at en pasient trenger det.
En annen ting jeg syns er bra, er at hun har øyekontakt med deg og hører hva du sier før hun begynner å skrive på pc’en..

Flink lege

Veldig fornøyd med henne fordi hun viser interesse og tar deg på alvor uansett. Hun er rask med tiltak -og løsningsorientert.

Mange vikarer

Hun har hatt flere forskjellige vikarer på kort tid, og det er veldig slitsomt å måtte forholde seg til. Det å må forklare sin situasjon til mange forskjellige er ikke noe jeg føler for å gjøre, derfor har jeg EN fastlege.

Imøtekommende, lyttende og effektiv

Opplever alltid å bli tatt på alvor. Hun tar seg tid til å lytte, undersøker eller forhører seg dersom hun er i tvil, og er rask med tiltak - løsningsorientert. Jeg er svært fornøyd, men bytter lege for pga geografisk avstand. Dessverre har det vært en del bytter og vikarer i denne faslegehjemmelen over år.

Erica er der for passienten

Du føler at du blir tatt vare på og sender oss videre til spesialister, flink dame.
Hun viser forståelse og empati.
Litt synd for oss pasienter at hun jobber ca. 50 %, men bra for barna den tiden de er små.
Å leve et liv er ikke bare jobben, helheten rundt en person gjør at de gjør en god jobb.
Lykke til videre i jobben.