Thea Louise Brøngel
Man føler at dette er en lege som tar seg tid til deg som pasient , virker oppriktig , og man får fillet til henne . Virker også usedvanlig kunnskapsrik . Sjeldent god lege . Føler meg trygg .
Lytter, blid, menneskelig og flink. Rask og effektiv lege som har gitt god hjelp de gangene jeg har vært der. Handlet raskt da jeg var alvorlig syk og fikk god oppfølging. Kontoret svarer raskt når du ringer.
3 ganger har jeg måttet forholde meg til denne legen. Første gang fikk jeg beskjed om at smerte er noe jeg må bare leve med. Andre gang var etter en operasjon da jeg ønsket noe smertestillende, endte opp med ikke svar, og måtte dermed kontakte legevakt. 3 var da jeg ringte tidlig på morgen for å bestille time, fikk tlf samtale istedenfor. Og i tlf samtalen får jeg beskjed om at hun ikke kan gjøre noe å jeg må kontakte legevakt. Synes det er rart at jeg må forholde meg så mye til legevakt da jeg har en fastlege som fint kan hjelpe meg med de problemene jeg har.
En god fastlege som lytter og viser interesse. Hun er faglig sterk og kjenner helsesystemet godt. Gir gode råd og henviser videre ved behov.
Hei. Har hatt problemer med tidligere leger og håpet på å få hjelp med mitt problem ved å bytte til en kvinnelig lege. Men dessverre så hjalp meg ikke noe. Har sendt melding til både lege og kontor i løpet av 2 uker men enda ikke fått noe svar. Nå har det gått snart 3 uker. Så jeg håper at neste lege vil hjelpe. Elendig service iallefall.