Hao Yu
Noe passiv i samtale, men oppleves lyttende og får med seg informasjonen. Opplever at han tar ting på alvor, og henviser videre om nødvendig. Positiv opplevelse å være pasient hos han. Anbefales på det sterkeste!
Hadde Hao mens han jobbet på helsehuset og var strålende fornøyd. Etter han hadde jobbet 1 år på DPS, kom han tilbake og var en ny person - ikke i positiv forstand. Han var mistenksom og tvilende på alt man sa, han ringte apotek, div leger uten mitt samtykke og undersøkte om mine opplysninger jeg hadde gitt på time stemte ( noe det gjorde hver gang!) Han var kranglete på faste medisiner, og når min journal ble hentet ut etter jeg byttet lege ble jeg sjokkert over måten han journalførte konsultasjoner på!
Advarer mot å bruke denne legen
Setter seg inn i og kommer fram til det vesentlige i en sak.
Viser medmenneskelighet og omsorg for pasienten.
Har gjort seg tilgjengelig hele døgnet i en vanskelig sykdomsperiode.
Kan virke litt distre ,men får med seg det meste.
Veldig passiv lege, som tar lite initiativ.
Kunnskapsmessig svak i forhold til den videre behandling og oppfølging.
Vanskelig å få kontakt med Hao Yu, uten å måtte ha en legetime som kan ta 1 uke + å få i stand på dette legekontoret.
Hao Yu, slik jeg opplever ham, er vanskelig å kommunisere med. Han sitter avventende, tar ikke noe initiativ i samtalen. Og samtalen er kanskje det viktigste redskapet for en lege.