Adnan Majeed
58 av 1000 (P7 Legesenter AS)
Har hatt Majeed Adnan som fast lege i ca.2 år. Jeg har dessverre mistet tillit til han.Tviler på hans kompetanse og stoler ikke på hans vurdering. Kastet bort tid og penger. Anbefaler ikke denne legen.
jeg sliter psykisk og fysisk, men må fortsatt vente på avklaring fra NAV fordi han ikke sender det de ber om. Og sier ting som ikke er sant.
Har byttet lege, men nye legen min har fortsatt ikke fått journalen min.
Hvis du sliter med psykiske lidelser, eller har en almentilstand som er fordi du er kvinne, anbefaler jeg ikke denne legen.
Synes Adnan virker som en fin lege. Har humor og glimt i øyet, og virker som han bryr seg! Har blitt positivt overrasket flere ganger :) Meget fornøyd! :)
Mitt inntrykk var han var, arrogant, nedlatende og dømmende! En slik holdning er ikke greit, spesielt IKKE når man skal jobbe med mennesker på sitt mest sårbare, som jeg nå var.
Dette var ikke en god pasientbehandling!
-Mitt inntrykk er at han alltid går igjennom tidligere historikk hos pasienten for å følge opp anbefalinger fra spesialister og lignende.
-Jeg har hatt mange forskjellige leger igjennom livet og opplever at han tar jobben seriøst.
-Grunnen til at jeg vil si at han er ærlig er fordi han sier rett ut, "dette kan jeg ikke nok om så jeg må sende deg til en spesialist"
-Dette er ikke legen for de som ønsker en skulder å gråte på, men du får et klapp på skulderen og lykke til.