Gard Bruset

Autorisasjon (2016)

Venteliste

5 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Regnbuen Legekontor Telefonnummer32 24 04 4232 24 04 ...
Vestre Kjennervei 2B 3420 Lierskogen
Gard Bruset er en av 30 fastleger i Lier

Siste vurderinger av Gard Bruset

Gard er Flink til å kommunisere med pasienter og gi grundig informasjon om sykdomen.

Jeg ønsker å takke Gard som lege som kan støtte og trøste pasiet og pårørende veldig godt. Han er flink til å forklare veldig nøye om sykdomen sånn at mann forstår godt og blir bra informert. Han er snill og imøtekommende. Har mye empati. Jeg kan alltid stole på ham. Takk Gard for alt du gjorde for oss i disse vanskelige dager vi hadde i Mai.

Arrogant og lite imøtekommende.

Arroganse kler ingen, - og aller minst kler det den som har valgt et yrke som helsearbeider.
I Stig Bruset sitt fravær har jeg havnet hos sønnen Gard Bruset to ganger, - begge gangene har jeg vært misfornøyd med måten han kommuniserer på.
Den første gangen var jeg overbærende, men når møte nr 2 ga samme inntrykk er det bare å komme seg vekk.
Her blir det bytte av legekontor.

Ydmyk og nøye

Har hatt Gard som fastlege i 2 år nå. Fornøyd fra første stund. Tok seg tid når jeg slet psykiskt og ser patienten. Veldig møtekommende og flink til å huske fra forrige gang. Stoler 100% på min lege når jeg blir syk.

Grundig og imøtekommende

Opplever Dr Bruset som grundig og faglig dyktig. Virker genuint interessert. Føler meg godt ivaretatt. Anbefales

Flott lege for både barn og voksne

Jeg har hatt Gard som vikarlege når det ikke har vært ledig hos Stig, som også er lege på Regnbuen. Det har vært en så bra erfaring at han nå er fastlege for mine barn, og der er han utrolig flink. Så god til å få dem til å føle seg trygg, og han tar både dem og oss på alvor. Veldig flink til å ta kontakt med, eller henvise til spesialist. En annen grunn til å benytte Regnbuen er fantastiske Ann Helen som tar deg imot med et smil, både på tlf og når du kommer dit. Lytter, forstår og hun også er utrolig god med barn. Jeg har nå hatt Stig som fastlege i 25 år, og ser frem til like mange med sønnen hans Gard.