Tom Andreas Ekle

Fastlege

Autorisasjon (2013)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Kalvskinnet legesenter Telefonnummer73 80 99 5073 80 99 ...
Erling Skakkesgt. 49B 7012 Trondheim
Tom Andreas Ekle er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Tom Andreas Ekle

Trygg og behagelig behandling

Jeg har hadde Tom Andreas som fastlege siden 2017 og er veldig fornøyd. Hver gang er det bare koselig å møte ham, det føles at du besøker en venn og ikke bare en lege. Han forklarer alt jeg trenger å vite, han bryr seg om helse problemer og finner den beste løsningen. Anbefales!

Trygg og forståelsesfull

Veldig hyggelig lege som bryr seg om pasienten! Lett å kommunisere med, og tar alt du sier på alvor.

Empatisk og dyktig lege

Eg er utruleg fornøgd med Tom Andreas. Han tek meg på alvor og det verker som om han bryr seg om at eg skal få det betre. Han er også ein god samtalepartner.

Omsorgsfull og snill

Jeg har hatt Tom som lege i over ett år, og er veldig fornøyd. Han er omsorgsfull, snill og ingenting føles feil å si/føle. Når man er syk og/eller har noe som feiler en, så er det kjekt å komme til noen som har sympati og medfølelse. Tipp topp fornøyd med han her, altså. Eneste "negative" er at han kan være litt undrende i hva som feiler deg, og lite bastant på "DETTE feiler det deg og DETTE skal vi gjøre", men at han heller sier "det KAN være at..." osv. Men det er ikke noen grunn til å bytte fastlege da det han mener det "kan" være som oftest har stemt:)

Imøtekommende og hjelpsom

Det vært en glede å ha Dr.Ekle som lege. Har gått til han ca ett år. Han er flink til lytte og får meg til å føle at ingenting er for dumt å si. Er alltid ved godt humør og vil hjelpe deg så godt han kan.

Kalvskinnet legesenter føles forøvrig som et sted med mye god energi! Hyggelige leger og resepsjonister. Selv om venterommet skulle trengt litt mer farger og kjærlighet.