Åge Aleksander Skretting
Første legen jeg har hatt som jeg føler tar meg seriøst med en gang. Opplever at han har et stort ønske om å hjelpe og finne løsninger. Beste legen jeg har hatt!
Dyktig, omsorgsfull og trygg lege. Han bryr seg virkelig om pasientene sine. Følger opp når det trengs og tar seg tid til og lytte.
Jeg har hatt mange leger opp igjennom. Men da jeg kom til Åge ble jeg tatt på alvor for første gang. Virkelig til å anbefale!
Etter tidligere opplevelser var det godt å komme til Åge. Han ser hele meg, ikke bare deler av meg. Det er tydelig at han bryr seg om pasientene sine.
Det er ofte kort ventetid noe som er veldig greit dersom man har barn som skal til legen. Han hører på det du har å si å tar deg seriøst. Man føler seg både hørt og sett. Han kan faget og dersom han er usikker på noe sjekker han dette opp. Veldig flink lege.
Er veldig fornøyd med Åge. Han er hyggelig,punktlig, og det er lett å åpne seg for han og faktisk bli hørt. Opplever at han er veldig interessert i å finne en problemløsning og er nøye i jobben han gjør. I tillegg er han behagelig å ha med å gjøre. Anbefales